Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anilewe13

Zadanych pytań: 8

17.01.2015 23:57

Jak zachować biały kolor gotowanego kalafiora?

Odpowiedzi (30)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.01.2015 12:09

Ja dodaję tylko cukier i sól ale jeśli bardzo mi zależy, żeby kalafior był naprawdę biały dodaję szczyptę kwasku cytrynowego.

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

18.01.2015 12:49

Gotuję w osolonej wodzie i jest biały

Klausia

Zadanych pytań: 251

18.01.2015 13:37

Kwasek cytrynowy albo trochę octu.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.01.2015 14:30

gotuję w osolonej wodzie bez żadnych innych dodatków i zawsze jest biały

Barbara777

Zadanych pytań: 38

18.01.2015 14:54

wybieram świeży biały i po ugotowaniu jest tak samo;)

ilka01

Zadanych pytań: 6

18.01.2015 16:23

gotuję w lekko osolonej wodzie:)

ppaulina

Zadanych pytań: 22

18.01.2015 17:03

ja gotuje w osolonej i zawsze jest biały

misia53

Zadanych pytań: 339

18.01.2015 17:38

Zgadzam się z pestką, czasem odrobinę, mleka daję lub wcisnę troszkę cytryny w zależnosci co posiada moja lodówka.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.01.2015 18:20

ja oprócz soli dodaję soku ze świeżo wyciśniętej cytryny

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.01.2015 19:08

anilewe13 - jaki kolor Ci wychodzi po ugotowaniu ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak