Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anilewe13

Zadanych pytań: 8

17.01.2015 23:57

Jak zachować biały kolor gotowanego kalafiora?

Odpowiedzi (30)

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.01.2015 08:20

gotuję w osolonej wodzie

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

19.01.2015 10:53

gotuję na parze w parcjalnym garnku i jest ok

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

19.01.2015 12:56

ciut kwasku cytrynowego, nie przykryty i dopiero nja sam koniec solę

mimi

Zadanych pytań: 31

19.01.2015 21:49

kwasek cytrynowy

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

20.01.2015 10:35

ja gotuję w wodzie z dodatkiem mleka

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

21.01.2015 09:50

spróbuj dodać odrobinę octu lub soku z cytryny

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

21.01.2015 10:29

Ja gotuje w wodzie z dodatkiem mleka i soli

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

21.01.2015 13:00

ja również gotuje w osolonej wodzie i jest biały

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.01.2015 22:30

gotuję z solą i cukrem bez przykrycia

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

25.08.2015 14:09

u mnie zawsze jest biały nic z nim nie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak