Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwona32

Zadanych pytań: 103

23.11.2013 15:56

Jak zrobić bitą śmietanę ?

Odpowiedzi (27)

Seba

Zadanych pytań: 1313

23.11.2013 16:36

schłodzoną śmietanę 30-36% ubić razem z cukrem robotem na wysokich obrotach

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

23.11.2013 17:04

dokładnie tak samo robię jak piszą poprzednicy

Ola1984

Zadanych pytań: 295

23.11.2013 17:05

Kremówkę (wcześniej chłodzoną przez kilka godzin) ubijasz na sztywno z dodatkiem cukru pudru. Możesz dać też opakowanie śmietan fixu aby utrzymać odpowiednią sztywność.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.11.2013 17:23

dokładnie tak jak kolezanki mówia

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

23.11.2013 17:37

30% jest najlepsza do ubijania

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.11.2013 17:48

ja śmietanę 30% ubijam na sztywno mikserem zaczynam na małych obrotach i w czasie ubijania zwiększam obroty, pod koniec ubijania dodaję cukier i fix do śmietany

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

23.11.2013 18:07

ubić 30% śmietankę

6zer

Zadanych pytań: 21

23.11.2013 18:37

tak jak reszta tylko dla pewności dodaje śmietan fix dzieki któremu zawsze wychodzi idealna

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.11.2013 18:43

zawsze ubijam śmietanę 30 procentową na sztywno z cukrem

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

23.11.2013 18:51

ubić mocno schłodzoną śmietanę 30% z cukrem pudrem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak