Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

06.02.2014 21:05

jaką margaryne dodajecie do ciast,a może dodajecie masło?

Odpowiedzi (46)

pestka

Zadanych pytań: 424

06.02.2014 21:15

do ciast daję masło

Mati13

Zadanych pytań: 1524

06.02.2014 21:17

do kruchego zawsze masło, do sernika lub babek margarynę z biedronki

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.02.2014 21:18

A ja różnie. Czasem masło, czasem margarynę, ale tylko Kasię labo palmę z murzynkiem.

mitek111

Zadanych pytań: 15

06.02.2014 21:24

ja dodaję prawdziwe najprawdziwsze masło tzn. zrobione ze śmietany od mućki:)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.02.2014 21:25

najczęściej używam Kasi,czasem Palmę

Ankha

Zadanych pytań: 112

06.02.2014 21:27

Jeśli masło można zastąpić olejem to wtedy olej, w ostateczności "Bielską"

kornelcia

Zadanych pytań: 13

06.02.2014 21:28

Ja używam zawsze masła. Bo jak piec to tylko na najlepszym:)

gosia&gosia

Zadanych pytań: 0

06.02.2014 21:28

najczęściej używam margaryny Kasi

mysza666

Zadanych pytań: 371

06.02.2014 21:29

Staram się nie używać masła, margaryny wcale nie używam. Wybieram ciasta raczej na oleju, no chyba, że kruche, to koniecznie masło.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

06.02.2014 21:34

Zazwyczaj dodaję masło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak