Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

06.02.2014 21:05

jaką margaryne dodajecie do ciast,a może dodajecie masło?

Odpowiedzi (46)

stokrotka

Zadanych pytań: 120

06.02.2014 22:51

Kasię lub Palmę

Kasia36

Zadanych pytań: 463

06.02.2014 22:53

używam Palmę, Bielską lub zakupioną w Biedronce która nosi nazwę Tortowa

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.02.2014 22:54

przeważnie swojskie masło czasem tortową a jak potrzebuję bardzo białego kremu to dodaję margarynę bielską jest najjaśniejsza ze wszystkich

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.02.2014 22:54

używam masła, oleju lub margaryny do pieczenia. różnie, zależy jaki przepis

Renata

Zadanych pytań: 0

06.02.2014 22:57

Zależy od przepisu ale Kasia jest najlepsza do ciast.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.02.2014 23:12

najczęściej margarynę tortową z biedronki :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.02.2014 23:15

margarynę z murzynkiem lub masło

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

07.02.2014 06:11

zazwyczaj Kasię

monisia1977

Zadanych pytań: 15

07.02.2014 07:46

palme z murzynkiem

mela25

Zadanych pytań: 400

07.02.2014 08:10

czasami mało czasami margarynę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak