Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

06.02.2014 21:05

jaką margaryne dodajecie do ciast,a może dodajecie masło?

Odpowiedzi (46)

Czyki

Zadanych pytań: 72

06.02.2014 21:34

Jeżeli piekę to margaryna Kasia, lub Palma, natomiast do mas używam masełka, lub pół na pół:)

Sroczka

Zadanych pytań: 513

06.02.2014 21:47

Używam Kasi, masła rzadko, bo jest za drogie.

krokus

Zadanych pytań: 145

06.02.2014 22:00

kasia lub palma

Iwa27

Zadanych pytań: 3

06.02.2014 22:01

kasia palma

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.02.2014 22:03

do kremów wole masło, a do ciasta dodaję palmę

gibli

Zadanych pytań: 20

06.02.2014 22:18

masło, ale też używam margaryny czasami

teresa18

Zadanych pytań: 502

06.02.2014 22:24

Palme z murzynkiem lub kasie

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

06.02.2014 22:27

Margarynę Kasię lub mleczną

treonina

Zadanych pytań: 1213

06.02.2014 22:29

używam najczęściej palmę

everay

Zadanych pytań: 1

06.02.2014 22:34

zazwyczaj Palma

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak