Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

25.08.2013 14:35

jaki gatunek ryżu używacie w kuchni najczęściej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

25.08.2013 14:42

zwykły biały z Lidla

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

25.08.2013 14:36

zwykły,kupuję w Biedronce

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.08.2013 15:42

paraboliczny brązowy, basmati

Odpowiedzi (26)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

25.08.2013 14:36

ja używam ten "zwykły" biały

joanna30

Zadanych pytań: 50

25.08.2013 14:37

Zwykły lub basmanti.

paulina2157

Zadanych pytań: 17

25.08.2013 14:41

jaśminowy lub basmanti,

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

25.08.2013 14:44

ja używam basmati

pajbek

Zadanych pytań: 257

25.08.2013 14:48

Biały długoziarnisty :-)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

25.08.2013 14:52

biały długoziarnisty w torebkach

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.08.2013 14:55

najczęściej biały, ale gotuje też ryż brązowy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.08.2013 15:03

Tylko kupuje biały z Biedronki

jordi

Zadanych pytań: 63

25.08.2013 15:05

najczęściej parabolicznego

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

25.08.2013 15:36

najczęściej zwykły długoziarnisty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak