Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

25.08.2013 14:35

jaki gatunek ryżu używacie w kuchni najczęściej?

Odpowiedzi (26)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

25.08.2013 20:13

najwięcej używam białego zwykłego ryżu

Seba

Zadanych pytań: 1313

25.08.2013 20:25

biały lub brązowy

Kasia36

Zadanych pytań: 463

25.08.2013 21:38

używam ryż biały długoziarnisty i krótkoziarnisty, w pudełku pakowany po 100 g i w torebce 1kg

Róża1

Zadanych pytań: 7

25.08.2013 21:59

najczęściej białego zwykłego w torebkach, ale już kupiłam ten brązowy , ale jeszcze go nie gotowałam:-)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

26.08.2013 08:06

dziki i basmati

pestka

Zadanych pytań: 424

08.01.2016 10:57

najczęściej zwykły biały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak