Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

25.08.2013 14:35

jaki gatunek ryżu używacie w kuchni najczęściej?

Odpowiedzi (26)

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

25.08.2013 15:59

basmanti i biały ryż w torebkach z Lidla

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.08.2013 16:29

ryz w torebkach z lidla

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.08.2013 16:32

biały parboiled, brązowy, basmati

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

25.08.2013 16:45

biały zwykly i brazowy

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

25.08.2013 16:57

jasminowy lub zwykly

Habibi

Zadanych pytań: 690

25.08.2013 17:09

najczęściej paraboliczny, a do risotto arborio - rzadziej naturalny i biały, za jaśminowym nie przepadam

berys18

Zadanych pytań: 1434

25.08.2013 17:34

zwykły, biały w woreczkach

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

25.08.2013 18:14

biały lub brązowy

eMMe

Zadanych pytań: 177

25.08.2013 19:15

Najczęściej biały

Janina

Zadanych pytań: 159

25.08.2013 20:02

Najczęściej używam ryż biały;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak