Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

10.12.2014 00:02

Jaki znacie skuteczny sposób na przechowanie pierniczków, aby przetrwało do Świąt NIE ZJEDZONE? :) ja piekę takie, które nie muszą mięknąć, ale nie potrafimy się im oprzeć - zjadamy natychmiast :) a chciałabym jednak na Święta mieć :)

Odpowiedzi (31)

Malinka

Zadanych pytań: 302

10.12.2014 10:37

A ja w zeszłym roku upiekłam i schowałam nie mówiąc moim łasuchom, że już są gotowe. Sama pierników jem mało, więc cała puszka na święta ocalała :) P.S. Piekłam z podwójnej porcji :)

bhb8

Zadanych pytań: 1

10.12.2014 10:44

niestety nie znam, u mnie w kilka dni są zjadane

wyattearp

Zadanych pytań: 102

10.12.2014 10:51

schować głęboko ,ale to się nie da :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.12.2014 11:22

Trzeba tak schować, żeby nie było widać :) Najlepiej żeby domownicy nie wiedzieli, że piekłaś pierniczki. Ale co zrobisz, jak najlepiej smakują tuż przed Świętami :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.12.2014 11:27

najlepiej upiec ponownie przed samymi świętami skoro nie muszą leżeć aby były miękkie i jeśli już robię to z podwójnej porcji

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.12.2014 11:27

najlepiej upiec ponownie przed samymi świętami skoro nie muszą leżeć aby były miękkie i jeśli już robię to z podwójnej porcji

Konczi

Zadanych pytań: 632

10.12.2014 12:00

ja znam taki sposób, upieczone pierniczki zapakować i wywieźć do kogoś kto nie lubi pierników :D szansa na przechowanie jest ;D

Janina

Zadanych pytań: 159

10.12.2014 12:03

To dlatego nie piekę wcześniej jak tydzień przed świętami a wtedy jest szansa na przetrwanie. Oczywiście silna wola też potrzebna;)

Janina

Zadanych pytań: 159

10.12.2014 12:03

To dlatego nie piekę wcześniej jak tydzień przed świętami a wtedy jest szansa na przetrwanie. Oczywiście silna wola też potrzebna;)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

10.12.2014 12:34

napiec az sie przejedzą ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak