Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

24.01.2015 15:35

Jakie mięso kupujecie na farsz do pierogów, krokietów? Jak je przyrządzacie?

Odpowiedzi (47)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.01.2015 17:28

przeważnie łopatka lub karczek:)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

24.01.2015 17:29

Najczęściej wieprzowe lub drobiowe

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.01.2015 17:30

z łopatki wieprzowej czasami z karkówki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.01.2015 17:34

do pierogów kupuję szynkę wieprzową i gotuję z warzywami. mielę ją później z częścią warzyw i farsz nie jest suchy. do krokietów mięso wybieram ciut tłustsze.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

24.01.2015 17:45

Najczęściej jest to mięso wieprzowe

pestka

Zadanych pytań: 424

24.01.2015 17:55

najlepsze dla mnie jest mięso wieprzowe od szynki

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

24.01.2015 18:56

wieprzowe lub drobiowe

molanka

Zadanych pytań: 14

24.01.2015 19:13

wieprzowe z szynki

marenka

Zadanych pytań: 179

24.01.2015 19:42

Przeważnie wieprzowe

Ankha

Zadanych pytań: 112

24.01.2015 20:08

Do pierogów używam mielonej wołowiny, którą zwykle podsmażam z warzywami startymi na tarce. Krokietów mięsnych nie robię bo nie ma na nich amatorów.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak