Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

24.01.2015 15:35

Jakie mięso kupujecie na farsz do pierogów, krokietów? Jak je przyrządzacie?

Odpowiedzi (47)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

24.01.2015 20:30

Wykorzystuję mieloną karkówkę lub drobiowe. Jeśli mięso jest suche dodaję zmielone ugotowane warzywa.

ada.la

Zadanych pytań: 39

24.01.2015 20:39

kupuję wieprzowe

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.01.2015 21:14

Kupuję mięso wieprzowe.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

24.01.2015 21:18

ja robię z farsz z karkówki lub łopatki

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.01.2015 21:23

kupuję łopatkę wieprzową

Ola1984

Zadanych pytań: 295

24.01.2015 21:39

Do pierogów i krokietów używam mięsa gotowanego z rosołu. Najczęściej jest to kurczak, indyk, wołowina, gęsina i kaczka. Takie najlepiej smakują, jeśli farsz jest zbyt suchy wystarczy podlać trochę rosołu. Jest wtedy idealnie soczysty :)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

24.01.2015 22:10

wieprzowe z łopatki

dollce

Zadanych pytań: 0

24.01.2015 23:58

Wieprzowo wolowe

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.01.2015 23:58

wieprzowo-wołowe najczęściej, ale i zdarza sie drobiowe

norweska20

Zadanych pytań: 400

25.01.2015 00:18

ja najczęsciej wieprzowe- z łopatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak