Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

24.01.2015 15:35

Jakie mięso kupujecie na farsz do pierogów, krokietów? Jak je przyrządzacie?

Odpowiedzi (47)

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

25.01.2015 02:01

raczej wieprzowe

adelajda

Zadanych pytań: 234

25.01.2015 08:30

podobnie jak Ola1984 do pierogów daje mięso z rosołu

Magula

Zadanych pytań: 556

25.01.2015 08:52

kupuję łopatkę wieprzową lub robię z drobiu

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.01.2015 09:21

najczęściej wieprzową łopatkę lub szynkę, gotuję mięsko, później mielę i doprawiam do smaku wg uznania

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

25.01.2015 09:33

nie robię pierogów z mięsem, a do krokietów wolę grzyby

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.01.2015 09:44

często mieszam wieprzowiną kupuję szynkę i pierś z kurczaka

Mniam

Zadanych pytań: 87

25.01.2015 09:53

Drobiowe albo wieprzowe.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

25.01.2015 10:36

przeważnie wieprzowe

Habibi

Zadanych pytań: 690

25.01.2015 11:08

zazwyczaj robię taki farsz z mięska z rosołu, czyli drobiowe, wołowe, a czasem i kawałek wieprzowego

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

25.01.2015 11:28

Wieprzowe i drobiowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak