Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota37

Zadanych pytań: 468

15.07.2013 11:49

Jakie rady żeby przeciąć równo biszkopt , blaty na tort?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

15.07.2013 12:09

Ja używam często noża strunowego,ale czasami przekrawam długim nożem

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.07.2013 12:14

nacinam boki ostrym nożem i później docinam całość nitką jednak mała uwaga nie podnosimy jej w górę bo wyjdzie krzywy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 11:57

kiedyś zawsze robiłam nitką ale teraz mam długi ostry nóż

Odpowiedzi (29)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

15.07.2013 11:50

ja zawsze nacinam lekko boki nożem, a potem przecinam biszkopt nitką - wychodzi fajnie równy

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 11:51

Ja nacinam ostrym długim nożem, ale sposób gosi z nitką bardzo mi się podoba :-)

halina17

Zadanych pytań: 271

15.07.2013 11:55

Ja nie lubię przecinać blatów na tort a jak przecinam to długim ostrym nożem , dawniej przecinałam nitką moja mama też tak przecinała.Czasem nie równo mi się przekroi. Ciekawa jestem Waszych sposobów na równiótko przekrojone blaty.

agus198900

Zadanych pytań: 14

15.07.2013 11:55

nożem najlepiej dość ostrym i długim.niektórzy jeszcze próbują nitką ale mi ten sposób jakoś nie wychodzi;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

15.07.2013 12:01

Też robiłem nitką, ale teraz mam długi, ostry nóż, dłuższy niż średnica biszkopta. Tnie się idealnie :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.07.2013 12:05

ostry nóż, najlepiej schłodzony wcześniej w zamrażarce

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.07.2013 12:08

sposobem mojej mamy-nitką,zawsze przetnie się idealnie

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 12:15

zawsze mam z tym problem:-), mówię , że mam krzywe oko:-)

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 12:18

fajny pomysł olkaa z tym schłodzeniem noża:-) dziękuję:-)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

15.07.2013 12:24

ja ścinam boki lekko nożem a później nitką przeciagam przez środek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak