Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota37

Zadanych pytań: 468

15.07.2013 11:49

Jakie rady żeby przeciąć równo biszkopt , blaty na tort?

Odpowiedzi (29)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

15.07.2013 12:32

ja też nacinam nożem i później nitką

idealme

Zadanych pytań: 62

15.07.2013 12:38

ja tak jak krystyna330 - delikatnie nożem a potem używam nitki :)

junox

Zadanych pytań: 51

15.07.2013 12:57

mnie nie zawsze uda się całkiem równo przekroić nożem

reniatka

Zadanych pytań: 66

15.07.2013 13:04

kiedys robiłam to zawsze nitką ale dostałam taki specjalny przecinak ze struną i fajnie sie tym przecina

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

15.07.2013 13:20

ja też używam nici

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.07.2013 13:22

używam noża mam taki specjalny do krojenia biszkoptu

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

15.07.2013 13:34

ja mam specjalny nóż do przecinania ciast

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 13:36

mam coś specjalnego do przecinania biszkoptu

Łucja

Zadanych pytań: 28

15.07.2013 13:42

zawsze długim nożem, spróbuję z tymi nitkami :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

15.07.2013 13:54

długi ostry nóż, bądź nitka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak