Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

16.10.2013 17:35

Jeśli coś podsmażacie, np. pierogi, ryż, makaron, kopytka itp. to czego używacie??? Olej, masło, margaryna, smalec...???

Odpowiedzi (43)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.10.2013 17:49

podsmażam i smażę na oleju lub margarynie

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

16.10.2013 17:50

margaryna do pierogów i kopytek ,makaron i ryz także

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

16.10.2013 17:54

olej. rzadziej masło

pestka

Zadanych pytań: 424

16.10.2013 17:57

ja używam margaryny ,masła lub masła klarowanego

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

16.10.2013 18:02

najczęściej na margarynie,kopytka na smalcu z skwarkami

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

16.10.2013 18:06

zawsze na margarynie,nie piekę niczego na masle bo szybko się przypala,a na oleju wyłącznie ryby,placki ziemniaczane

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

16.10.2013 18:10

tylko oleju

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.10.2013 18:12

zależy co najczęściej na oleju lub boczku ewentualnie słonina

Danka

Zadanych pytań: 2

16.10.2013 18:12

oliwy zazwyczaj

iwi

Zadanych pytań: 115

16.10.2013 18:20

Olej albo masło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak