Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

16.10.2013 17:35

Jeśli coś podsmażacie, np. pierogi, ryż, makaron, kopytka itp. to czego używacie??? Olej, masło, margaryna, smalec...???

Odpowiedzi (43)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.10.2013 18:55

masło lub olej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.10.2013 19:08

olej lub masło

elka72

Zadanych pytań: 15

16.10.2013 19:59

Do odsmażania pierogów używam zawsze masła,reszta to różnie.

Dorota59

Zadanych pytań: 950

16.10.2013 20:04

najczęściej na oleju

Gracer

Zadanych pytań: 124

16.10.2013 20:05

najczęściej używamy oleju

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.10.2013 20:13

Najczęściej podsmażam na maśle,rzadziej na oleju.

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.10.2013 21:40

podsmażam na oleju najczęściej

Kasia36

Zadanych pytań: 463

16.10.2013 22:20

używam tych wszystkich rzeczy co Wymieniłaś ale najczęściej oleju

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

17.10.2013 07:05

ja mam duże opakowanie masła klarowanego i smażę na nim. Potrawy nabierają wspaniałego smaku, np. jajecznica, ryba.

pycholka

Zadanych pytań: 78

17.10.2013 09:32

Olej lub olej w sprayu (jeśli trzymamy dietę ;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak