Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

16.10.2013 17:35

Jeśli coś podsmażacie, np. pierogi, ryż, makaron, kopytka itp. to czego używacie??? Olej, masło, margaryna, smalec...???

Odpowiedzi (43)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.10.2013 18:26

Zawsze masło :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.10.2013 18:28

przeważnie na oliwie

kriko

Zadanych pytań: 27

16.10.2013 18:31

ja na oleju

kasienka23

Zadanych pytań: 512

16.10.2013 18:31

zazwyczaj olej

Kasia35

Zadanych pytań: 218

16.10.2013 18:39

margaryna lub olej

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.10.2013 18:46

olej ,masło albo smalec domowy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.10.2013 18:50

Najczęściej używam olej, czasem smalec, ale taki domowy, ze skwareczkami.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

16.10.2013 18:53

tylko olej czasami masło

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

16.10.2013 18:53

tylko olej

teresa18

Zadanych pytań: 502

16.10.2013 18:54

zazwyczaj olej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak