Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.01.2014 16:54

Jeśli robicie sałatkę z kapusty pekińskiej to czy po szatkowaniu jej sparzacie wrzątkiem ją jeszcze ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.01.2014 17:15

nie parzę do surówki :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.01.2014 17:16

nigdy nie sparzam

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.01.2014 18:47

Nigdy!! ta kapusta jest tak delikatna,że nie wymaga tego.

Odpowiedzi (32)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

11.01.2014 16:56

nie widzę potrzeby jej sparzać

noninka77

Zadanych pytań: 33

11.01.2014 16:59

ja nie sparzam:)

pestka

Zadanych pytań: 424

11.01.2014 17:00

nie sparzam

bystra45

Zadanych pytań: 8

11.01.2014 17:00

a po co? ma być krucha i chrupiąca a nie zalana woda czyli rozmiękła

Romanowka

Zadanych pytań: 28

11.01.2014 17:02

ja nie sparzam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.01.2014 17:04

Ja również nie sparzam

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.01.2014 17:09

Nigdy nie sparzam kapusty pekińskiej, nawet nie parzę kapusty czerwonej robiąc surówkę choć wiele osób ja parzy.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.01.2014 17:09

nigdy tego nie robię - wolę surową :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

11.01.2014 17:11

nigdy nie sparzam

paulina2157

Zadanych pytań: 17

11.01.2014 17:18

nie sparzam kapusty bo dla mnie traci smak i chrupkość

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak