Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.01.2014 16:54

Jeśli robicie sałatkę z kapusty pekińskiej to czy po szatkowaniu jej sparzacie wrzątkiem ją jeszcze ?

Odpowiedzi (32)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.01.2014 17:29

nie,nigdy nie sparzam wrzątkiem

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

11.01.2014 17:30

Nie nigdy nie sparzałam kapusty pekińskiej tylko czerwoną kapustę

alaaa

Zadanych pytań: 201

11.01.2014 17:46

nie sparzam, pekinka jest taka delikatna i krucha więc nie widzę potrzeby sparzania

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

11.01.2014 17:52

nie sparzam,

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.01.2014 18:01

tylko myję nigdy nie sparzam

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

11.01.2014 18:06

ja też nie parzę

Pyszota

Zadanych pytań: 85

11.01.2014 18:14

nie wyparzam

plocia

Zadanych pytań: 561

11.01.2014 18:14

Kapusty pekińskiej nigdy nie sparzam, czasami jedynie opłuczę wodą.

eMMe

Zadanych pytań: 177

11.01.2014 18:17

Ja nie sparzam

karolina1869

Zadanych pytań: 594

11.01.2014 18:25

nie sparzam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak