Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.01.2014 16:54

Jeśli robicie sałatkę z kapusty pekińskiej to czy po szatkowaniu jej sparzacie wrzątkiem ją jeszcze ?

Odpowiedzi (32)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

11.01.2014 19:18

nie nigdy nie sparzam

migotka28

Zadanych pytań: 20

11.01.2014 19:24

nigdy nie sparzam kapustki

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.01.2014 19:31

nie sparzam pekinki nigdy

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.01.2014 19:42

Nie sparzam nigdy kapusty pekińskiej, tylko dokładnie myję.

Angelika10

Zadanych pytań: 938

11.01.2014 20:45

nie sparzam jej nigdy

idealme

Zadanych pytań: 62

11.01.2014 21:00

absolutnie nie sparzam!

Magda24

Zadanych pytań: 148

11.01.2014 21:01

nigdy nie sparzam kapusty pekińskiej, ona sama "siądzie" jeszcze po posoleniu jej i puszcza soki

Janina

Zadanych pytań: 159

11.01.2014 21:14

Kapusty pekińskiej nie sparzam nigdy;)

halina17

Zadanych pytań: 271

11.01.2014 21:39

Ja nie sparzam i nigdy nie sparzałam .

joanna__s

Zadanych pytań: 4

11.01.2014 22:30

Również tego nie robię i nawet nie wiedziałam, że można tak robić i że ktoś w ogóle tak robi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak