Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

31.07.2014 16:57

Jestem pod wrażeniem Waszych przetworów ogórkowych.Co robicie ,że nie miękną ?

Odpowiedzi (24)

Beata23

Zadanych pytań: 335

01.08.2014 17:47

popieram podstawa to dobra odmiana i źródło z których one pochodzą. Najlepsze są swoje - niepryskane

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

01.08.2014 19:52

ja kupuje ogórki z 2, 3 źródeł bo niestety swoich nie mam

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

02.08.2014 10:45

z mojego doswiadcznia duże znaczenie ma pochodzenie i odmiana ogórków, w tym roku zasiałam inną i też się troche obawiam czy będą dobre, w zeszłych latach były idealne, zobaczymy :)

Anna133

Zadanych pytań: 143

02.08.2014 14:49

Oprócz tego co tu już zostało napisane, a mam tez 3 odmiany ogórków, już widzę ,że jedne są beznadziejne więc ich nawet nie zaprawiam! ja na wierzch , nie tylko na spód,daję też chrzan i czosnek,podobno to zapewnia że w całym słoiku ogórki będą twarde, tak robię od zawsze i są twarde.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak