Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.09.2015 16:30

Jesteście z rodzina na obiedzie w znanej i renomowanej restauracji, podają Wam zamówione danie po czym okazuje się że nie jest ono dobre - mięso przypalone, sos przesolony. Prosicie kelnera do stolika, zwracacie uwagę i słyszycie: "kucharz ma grypę trochę się pochorował". Jaka jest Wasza reakcja ???

Odpowiedzi (24)

Futka

Zadanych pytań: 2

04.09.2015 12:23

Klient zawsze powinien zawsze dostać dobre i świeżo przygotowanie danie - za to przecież płacimy. Jeśli restauracja nie wywiązuje się z podstawowych zasad, nie warto do niej chodzić. A za przypalone i nieświeże danie powinien otrzymać zwrot gotówki lub dostać ponownie przygotowaną potrawę (nawet na koszt restauracji) :)

Lucan

Zadanych pytań: 18

04.09.2015 19:51

hahaha, chyba żart:)

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.09.2015 21:52

ja również nie zapłaciłabym za zamówienie i prosiła o wizytę kucharza na salę

Poison1988

Zadanych pytań: 188

09.09.2015 08:26

skoro mają tylko jednego kucharza to trzeba zamknąć restaurację i tyle ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak