Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

janek64

Zadanych pytań: 179

21.09.2013 18:37

Jeżeli potrzebujecie ubitych białek na sztywną pianę to ubijacie je trzepaczką czy używacie do tego miksera ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.09.2013 18:44

Dawniej ubijałam trzepaczką,teraz to już tylko mikserem.

pestka

Zadanych pytań: 424

21.09.2013 18:47

ubijam mikserem - po prostu łatwiej

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.09.2013 19:05

uzywam miksera

Odpowiedzi (45)

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.09.2013 18:38

ja używam miksera i zawsze się ubijają

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.09.2013 18:39

zawsze mikserem ;)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

21.09.2013 18:39

najczęściej ubijam mikserem

potri20

Zadanych pytań: 20

21.09.2013 18:46

Mikserem, trzepaczką to kiedyś :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.09.2013 18:47

używam miksera

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.09.2013 18:50

zawsze mikserem

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

21.09.2013 18:52

Właśnie włączyłam robota ubił mi bezę mam dwa krążki do tortu wstawiłam do pieca ciekawe ile to musi tam siedzieć . Widziałam w cukierni taki tort z bezą i biszkoptem świetnie to wygląda a pewnie jeszcze lepiej smakuje .

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

21.09.2013 18:54

To zależy ale częściej miksera.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.09.2013 18:55

Ubijam mikserem, bo szybciej.

kuklik

Zadanych pytań: 604

21.09.2013 19:06

mikser bo szybciej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak