Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

janek64

Zadanych pytań: 179

21.09.2013 18:37

Jeżeli potrzebujecie ubitych białek na sztywną pianę to ubijacie je trzepaczką czy używacie do tego miksera ?

Odpowiedzi (45)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

21.09.2013 19:17

Mikserem :)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

21.09.2013 19:17

zawsze mikserem

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

21.09.2013 19:19

zawsze mikserem, szkoda ręki męczyć skoro mamy teraz takie dobrodziejstwa :)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

21.09.2013 19:20

Najczęściej używam miksera, bo tak szybciej, ale jeżeli ubijam tylko z 1-2 jajek piane to wtedy ręcznie trzepaczką

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.09.2013 19:30

mikserem szybciej :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.09.2013 19:31

Zawsze mikserem

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.09.2013 19:32

ja ubijam mikserem

wyattearp

Zadanych pytań: 102

21.09.2013 19:40

mikser -zdecydowanie

iwi

Zadanych pytań: 115

21.09.2013 19:55

Zdecydowanie mikser

Janina

Zadanych pytań: 159

21.09.2013 20:08

Przeważnie mikserem;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak