Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

janek64

Zadanych pytań: 179

21.09.2013 18:37

Jeżeli potrzebujecie ubitych białek na sztywną pianę to ubijacie je trzepaczką czy używacie do tego miksera ?

Odpowiedzi (45)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

21.09.2013 22:33

przeważnie ubijam mikserem

alaaa

Zadanych pytań: 201

21.09.2013 22:36

zawsze mikserem

Magula

Zadanych pytań: 556

21.09.2013 22:50

ja uzywam miksera, bo strasznie nie lubie ubijac piany recznie

Sroczka

Zadanych pytań: 513

21.09.2013 22:55

Najczęściej ubijam trzepaczką.

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

21.09.2013 23:15

zawsze przy pomocy miksera je ubijam

Angelika10

Zadanych pytań: 938

21.09.2013 23:19

używam miksera

Iwusia

Zadanych pytań: 242

21.09.2013 23:50

zazwyczaj mikserem bo szybciej

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

22.09.2013 07:57

zdecydowanie szybciej jest mikserem. Ale zdarza mi się sporadycznie trzepaczką.

Beata23

Zadanych pytań: 335

22.09.2013 09:47

zawsze mikserem

Renata22

Zadanych pytań: 672

22.09.2013 11:46

Bardziej pollegam na mikserze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak