Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.08.2013 12:57

Jeżeli robicie galaretkę z mięsem - studzielinę, to dodajecie dodatkowo żelatynę, czy robicie tylko z wywaru?

Odpowiedzi (27)

Marta11

Zadanych pytań: 34

09.08.2013 13:26

jesli robie z kurczaka to dodaje a jak z wieprzowiny to juz nie

erym

Zadanych pytań: 24

09.08.2013 13:36

nigdy nie gotuje na nozkach lub rzadko. wiec najczesciej dodaje.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.08.2013 13:38

Ja robię tylko z kurczaka i dodaję żelatynę

pestka

Zadanych pytań: 424

09.08.2013 13:48

do tej pory nie dodawałam żelatyny, a z kurczaka robię rzadko.

MC_S

Zadanych pytań: 13

09.08.2013 13:48

Dodaję żelatynę by mieć pewność że dobrze zastygnie.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

09.08.2013 13:54

jak z nóżek wieprzowych to nie, ale jak z kurczaka to tak

Janina

Zadanych pytań: 159

09.08.2013 13:58

Pozdrawiam tego kto mnie lubi na "minus"

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.08.2013 16:03

Janina tez miałam minusa ale otatnio mam ich sporo.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.08.2013 16:31

Do galarety wieprzowej oczywiście nie daję,jedynie do wywaru drobiowego:)

Monika10

Zadanych pytań: 3

09.08.2013 16:32

tak dodaję żelatyny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak