Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.08.2013 12:57

Jeżeli robicie galaretkę z mięsem - studzielinę, to dodajecie dodatkowo żelatynę, czy robicie tylko z wywaru?

Odpowiedzi (27)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.08.2013 17:16

czasami dodaję żelatynę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.08.2013 17:57

zawsze dodaję niezależnie od tego czy jest ona drobiowa czy wieprzowa :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.08.2013 18:09

nie dodaje żelatyny

Kasia36

Zadanych pytań: 463

09.08.2013 20:14

u mnie dodają, babcia ostatnio przyniosła galaretę to pływała mówiła że nie miała dużo żelatyny

adala82

Zadanych pytań: 6

09.08.2013 20:33

ja dodaję do galaretki drobiowej

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

09.08.2013 20:54

Dodaję zawsze do drobiowej.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

09.08.2013 21:48

Ja zawsze dodaję troche żelatyny bo lubię dobrze zastygniętą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak