Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

14.04.2017 18:08

już dziś upiekłam babkę zebrę(jutro pracuję i zwyczajnie się nie wyrobię)właśnie się studzi.podpowiedzcie jak najlepiej ją przechować aby była świeża w niedzielę?

Odpowiedzi (26)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

15.04.2017 09:16

Można trzymać w pojemniku w chłodnym miejscu, albo lekko ją nasączyć ponczem, herbatą czy alkoholem :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.04.2017 11:24

ja zawijam w folię aluminiową :-)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.04.2017 13:08

najlepiej w pojemniku do ciasta

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.04.2017 14:21

Ja każde ciasto zawijam w folie aluminiowa lub zwykłą folię

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

15.04.2017 15:22

Ja daje do pojemnika na ciasto lub tort.;);)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

15.04.2017 15:58

dziękuję za rady,zamknęłam w pojemniku,dziś sprawdziłam i jest ok.Wesołych świąt!

Mniam

Zadanych pytań: 87

15.04.2017 16:58

Moje babki owinęłam folią spożywczą, ale też lukier chroni przed wysychaniem.

Janina

Zadanych pytań: 159

15.04.2017 21:21

Włożyć do pojemnika na ciasto i będzie ok ;))

dodi

Zadanych pytań: 256

16.04.2017 10:29

u mnie jest babka majonezowa

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

16.04.2017 18:07

Włożyć do pojemnika szczelnego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak