Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

14.04.2017 18:08

już dziś upiekłam babkę zebrę(jutro pracuję i zwyczajnie się nie wyrobię)właśnie się studzi.podpowiedzcie jak najlepiej ją przechować aby była świeża w niedzielę?

Odpowiedzi (26)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

16.04.2017 20:04

Zawinąć folią

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.04.2017 11:18

szczelnie zamknąć w pojemniku na ciasto

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.04.2017 00:56

Po wyjęciu z formy i przestygnięciu trzymam babkę w pojemniku z pokrywą , takim jak na tort.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

21.04.2017 19:19

Ja w blaszce zawijam w folię i w zimne miejsce.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

24.04.2017 19:53

Można też pod wilgotną ścierka odświeżyć.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.04.2017 11:16

Zawsze zawijam w folię spożywczą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak