Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.07.2013 15:50

Kotlety schabowe smażycie z kością czy bez?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

26.07.2013 17:44

ja smażę bez kości

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.07.2013 15:53

też smażę bez kości :-) kość idzie do zupy :-)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.07.2013 15:56

Częściej bez kości, ale gdy mam fantazję, to usmażę z kością :)

Odpowiedzi (55)

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 15:51

zawsze piekę bez kosci

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.07.2013 15:53

ja smażę bez kości

gosia1988

Zadanych pytań: 526

26.07.2013 15:55

bez kości :)

Monia

Zadanych pytań: 7

26.07.2013 15:55

Pamiętam, że to pytanie niedawno było, widać temat na czasie ;D smażę BEZ kości :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

26.07.2013 15:56

smażę bez kości, na grilla wrzucam z kością

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

26.07.2013 15:59

bez kosci - wygogniej sie je zwlaszcza dzieciom

idealme

Zadanych pytań: 62

26.07.2013 16:00

smażę bez kości, ale podobno lepsze są z kością ;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.07.2013 16:03

mój mąż chce żeby smażyć z kością, bo są smaczniejsze. I nie wiem ile jest w tym prawdy

pestka

Zadanych pytań: 424

26.07.2013 16:07

przeważnie smażę bez kości, ale już kilka razy spotkałam się opinią że z kością mają lepszy smak

okrysia

Zadanych pytań: 79

26.07.2013 16:09

smażę bez kości, ale ponoć z kością też są bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak