Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.07.2013 15:50

Kotlety schabowe smażycie z kością czy bez?

Odpowiedzi (55)

malina

Zadanych pytań: 4

26.07.2013 16:11

smażę bez kości, ale mąż lubi z kością. A może wszyscy mężczyźni tak mają że wolą z kością ?

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.07.2013 16:12

smażę bez kości ale czasami mam ochotę na taki kotlet z kością

Cranberry

Zadanych pytań: 34

26.07.2013 16:18

zawsze bez kości smażę :)

sanielcia

Zadanych pytań: 34

26.07.2013 16:25

Ja też bez kości

ao_12

Zadanych pytań: 38

26.07.2013 16:27

bez kości, nie lubię się później "bawić" przy obiedzie, i patelnia się nie rysuje:)

adelajda

Zadanych pytań: 234

26.07.2013 16:31

bez kości robię, chociaż bardzo lubię takie z kością

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.07.2013 16:41

smaze bez kosci

Dorota76

Zadanych pytań: 48

26.07.2013 16:45

bez ale znam wiele osób które razem z kością

Halina14

Zadanych pytań: 79

26.07.2013 16:48

smażę bez kości

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

26.07.2013 16:57

ja smażę bez kości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak