Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.07.2013 15:50

Kotlety schabowe smażycie z kością czy bez?

Odpowiedzi (55)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

26.07.2013 17:55

Najczęściej bez kości robię kotlety, bo czasami wychodzą tuż przy kostce niedosmażone :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

26.07.2013 18:00

smażę bez kości

Magda60

Zadanych pytań: 1158

26.07.2013 18:17

zawsze bez kosci

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.07.2013 18:25

smażę bez kości, ale prawdę mówiąc wolę z kością:-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

26.07.2013 18:26

zawsze bez kości

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.07.2013 18:41

Kotlety schabowe tylko bez kości

patryska76

Zadanych pytań: 24

26.07.2013 18:45

Bez kości :)

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.07.2013 19:01

Zawsze bez kości.

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

26.07.2013 19:29

bez kości, ale podobno najlepsze z kością :)

as28

Zadanych pytań: 294

26.07.2013 19:33

zawsze bez kości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak