Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

28.03.2015 16:21

Kto wie dlaczego do kotletów mielonych nalezy dodać CERSTWĄ bułkę namoczoną w mleku a nie swieżą? Tak mówią przepisy....

Odpowiedzi (27)

aginaa

Zadanych pytań: 700

28.03.2015 17:28

a ja dodaje bulke tarta:)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.03.2015 17:36

Czerstwa lepiej się rozdrabnia :)

pestka

Zadanych pytań: 424

28.03.2015 17:37

ja zawsze dodaję bułkę kupioną poprzedniego dnia

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.03.2015 17:58

Namoczoną bułkę wymieszasz z mięsem ręką bez użycia mechanizacji, nie wiem jak świeża by się zachowała w mięsie, pewnie glutki by były.

Konczi

Zadanych pytań: 632

28.03.2015 18:35

taka bułka lepiej się namoczy chociaż ja czasami daję świeżą która też napije się mleczkiem czy wodą i jest ok

anemon

Zadanych pytań: 163

28.03.2015 18:44

Misiu, namocz bułkę, obojętnie czy świeżą czy czerstwą, w ciepłym mleku, wodzie czy rosole, będzie gotowa dużo szybciej niż moczona w zimnym płynie.

Gracer

Zadanych pytań: 124

28.03.2015 19:50

ja dodaję by wykorzystać czerstwe pieczywo świeże zawsze wolę zjeść

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.03.2015 20:49

Nie wiem dlaczego, ja daję taką jaką mam.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

28.03.2015 20:57

Jak nie mam czerstwej to dodaję świeżą:)

Magula

Zadanych pytań: 556

28.03.2015 21:13

nie wiem, ale ja czesto dodaje bułke tarta i tyle

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak