Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

28.03.2015 16:21

Kto wie dlaczego do kotletów mielonych nalezy dodać CERSTWĄ bułkę namoczoną w mleku a nie swieżą? Tak mówią przepisy....

Odpowiedzi (27)

misia53

Zadanych pytań: 339

28.03.2015 21:14

Beniu , żadnych glutów nie ma , co ty gadasz...... , chwalą se moje kotleciki....

erym

Zadanych pytań: 24

28.03.2015 22:05

tez nie wiedzialam o co chodzi...

Barbara777

Zadanych pytań: 38

28.03.2015 22:09

poprostu pewnie o to chodzi że lepiej dać czerstwą bułkę niż świeżą;) świeżą możemy sobie zjeść a czerstwą?

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

28.03.2015 22:38

Ja osobiście wolę dodać namoczoną czerstwą bułkę,świeża jest dla mnie zbyt miękka.Czasem daję zamiast bułki kromkę razowego chleba:)

asiczekz

Zadanych pytań: 6

28.03.2015 23:33

Tradycja :D

Mniam

Zadanych pytań: 87

29.03.2015 09:47

Dodaję różnie, w zależności co mam. Moim zdaniem czerstwą jest łatwiej rozdrobnić niż tą świeżą i tylko taką widzę różnicę.

ilka01

Zadanych pytań: 6

29.03.2015 10:24

lepiej wchłania mleko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak