Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.12.2014 14:05

Kupiłam za duzo słoniny, jak mogę ją przechowac aby mi się nie zepsuła ,zamrozić w kawałku?

Odpowiedzi (39)

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

15.12.2014 21:36

pokroić w mniejsze kawałki i jak najbardziej zamrozić, już tak robiłam

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

15.12.2014 22:19

Ja zawsze kupuję więcej i od razu wszystko topie i przelewam do słoików, później jest jak znalazł.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.12.2014 23:52

ooo tak smalec to świetny pomysł - taki z jabłkiem - mniam :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.12.2014 08:40

możesz podzielic sobie na mniejsze kawałki i amrozic

Czyki

Zadanych pytań: 72

16.12.2014 09:44

można śmiało zamrozić:)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

16.12.2014 13:53

podziel na porcje i zamroź

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.12.2014 15:22

smalczyk albo mrożenie :) można bez problemu

misia53

Zadanych pytań: 339

17.12.2014 22:06

Ja bym część zamroziła a część przetopiła na skwareczki

marcia7

Zadanych pytań: 166

28.02.2015 15:39

tak, najlepiej zamrozić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak