Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza620

Zadanych pytań: 9

26.12.2015 21:25

Mam całego indyka. Czym najlepiej do nafaszerować?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Poison1988

Zadanych pytań: 188

27.12.2015 22:14

farsz z mielonego mięsa wieprzowego z dodatkiem pieczarek przesmażonych z cebulką i czerwonej papryki :)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

28.12.2015 07:48

mięso mielone + papryka

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.12.2015 00:24

a ja polecam z duszonymi pieczarkami i cebulką

Odpowiedzi (33)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

26.12.2015 22:10

na słono kaszą z grzybami lub na słodko z dodatkiem suszonych owoców

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.12.2015 22:58

Ja bardzo lubię faszerowanego mielonym mięsem wieprzowym i wątróbkom

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.12.2015 08:51

nafaszerowałabym go pieczarkami

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.12.2015 09:02

ja uwielbiam drób faszerowany siekaną surową wątróbką z dodatkiem natki pietruszki, miękkiego masła i bułki tartej - jako spoiwo dodaję jedno jajko i przyprawiam wyłącznie solą i dużą ilością pieprzu

pestka

Zadanych pytań: 424

27.12.2015 09:33

dla mnie najlepszy byłby faszerowany wątróbką

Jolanta_P-S

Zadanych pytań: 695

27.12.2015 09:37

Polecam kaszą z grzybami lub nadzieniem mięsnym jak na pieczeń rzymską.

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.12.2015 09:39

też bym nadziała kaszą z grzybami i kapustą ;)

Ifa

Zadanych pytań: 16

27.12.2015 09:42

Ja kiedyś nadziałam kaszą i dynią, można też dać kaszę, trochę suszonej moreli i może trochę boczku, by nadzienie nie było zbyt suche.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

27.12.2015 10:07

ja polecam mięsko z podrobami

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.12.2015 10:18

duszone pieczarki z cebulką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak