Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza620

Zadanych pytań: 9

26.12.2015 21:25

Mam całego indyka. Czym najlepiej do nafaszerować?

Odpowiedzi (33)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

27.12.2015 13:10

z kaszą i grzybami

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

27.12.2015 13:18

coś kiedyś czytałam o pomarańczach( w całości ze skórką,sparzone lekko po nakłuwane ) jednakże ja preferuję dobrze doprawione mięso mielone

marenka

Zadanych pytań: 179

27.12.2015 14:13

proponuję pieczarki

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

27.12.2015 14:36

Ja faszeruję mięsem mielonym z grzybami lub pieczarkami.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.12.2015 15:37

nafaszeruj tym czym lubisz

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.12.2015 19:09

Nafaszerowałabym takiego indyka kaszą kuskus z warzywami :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

27.12.2015 19:21

ja najbardziej lubię farsz z pieczarek

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

27.12.2015 21:34

Wątróbka, kapustą itp

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.12.2015 00:11

Indyka nafaszeruj do wyboru : kasza+ grzyby/pieczarki + cebula, lub mięso mielone+ wątróbka, lub kapusta+grzyby + cebula.

Izabela9

Zadanych pytań: 25

28.12.2015 07:03

Mięso mielone, wątróbka, rodzynki lub suszona żurawina do tego farszu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak