Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza620

Zadanych pytań: 9

26.12.2015 21:25

Mam całego indyka. Czym najlepiej do nafaszerować?

Odpowiedzi (33)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

27.12.2015 10:41

Kasza , pieczarki cebulka pycha :)

Janina

Zadanych pytań: 159

27.12.2015 10:44

Zrobiłabym mielone mięso dobrze przyprawione z dodatkiem pieczarek;))

Futka

Zadanych pytań: 2

27.12.2015 10:48

Można dodać do niego farsz wytrawny np. grzybowy lub szpinakowy z dodatkiem sera pleśniowego albo słodki np. z jabłek :D

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

27.12.2015 11:29

może coś z kapustą i grzybami ?

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

27.12.2015 11:32

farsz z wątróbki jest świetny!

ilka01

Zadanych pytań: 6

27.12.2015 11:47

pieczarki i cebula

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

27.12.2015 11:52

Może borówkami

kasiaw

Zadanych pytań: 470

27.12.2015 11:55

tak jak najbardziej możesz go nafaszerować według uznania i gustów smakowych

Damiano

Zadanych pytań: 0

27.12.2015 12:30

najlepiej zrób farsz taki jak ty lubisz

ben-ka

Zadanych pytań: 459

27.12.2015 12:39

Bardzo lubię z rodzynkami.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak