Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

04.09.2016 11:25

mam jeszcze 2 litrowe słoiki prawdziwki zeszłoroczne suszone, zmieliłam je wczoraj w młynku do kawy i wsypałam do słoiczka, włożyłam 2 listki laurowe tak na wszelki wypadek aby jakieś robaczki się nie pokazały...ponoć to działa

Odpowiedzi (47)

Renata9

Zadanych pytań: 329

04.09.2016 13:26

Zazdroszczę tych zapasów; listki laurowe rzeczywiście działają.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.09.2016 14:06

listki laurowe się sprawdzają

JellyFruits

Zadanych pytań: 0

04.09.2016 14:50

ja wkładam też lawende, goździki i mięte

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

04.09.2016 15:12

ja też zawsze dodaję liście laurowe :)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.09.2016 15:21

też wkładam liście laurowe - i nie tylko do grzybów,

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

04.09.2016 17:07

ja jak większość dodaję liść laurowy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.09.2016 17:32

nigdy nie dodawałam liścia muszę wypróbować

halina17

Zadanych pytań: 271

04.09.2016 17:46

Nie mam tak dużych zapasów grzybów ,

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

04.09.2016 19:04

Muszę wypróbować

Janina

Zadanych pytań: 159

04.09.2016 19:25

Nie wkładam liści , dobrze suszę grzyby i nie mam problemu z przechowywaniem;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak