Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

29.04.2015 12:24

Mam pytanie dotyczące domowego pieczywa. Chodzi mi o to, czy macie jakiś sposób na to, by w trakcie pieczenia chlebek rósł do góry, a nie na boki? Już któryś raz mi się zdarzyło, że pięknie wyrośnięte pieczywo w piekarniku trochę się rozlazło... :)

Odpowiedzi (33)

Benita

Zadanych pytań: 1

29.04.2015 21:53

Ja piekłam w keksówce i było ok

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

29.04.2015 22:56

ja piękę w foremkach, dlatego nie mam takiego problemu

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

29.04.2015 23:20

w keksówkach najlepiej, mi czasem tez się na boki urosnie ale nam to nie przeszkadza

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.04.2015 03:46

Piecz w formie keksówce.

ada.la

Zadanych pytań: 39

30.04.2015 07:21

piekę w foremkach i nie mam takiego problemu

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

30.04.2015 08:22

Ja piekę w foremkach, a bez to trzeba my miał odpowiednią konsystencje i włożyć do dobrze nagrzanego piekarnika

kate.500

Zadanych pytań: 1516

30.04.2015 08:35

moze to kwestia formy. czasami jak pieke to wlewam do keksowki i jest ok

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.04.2015 08:41

Malinka albo najlepiej kup taki koszyczek w którym wyrasta chlebek ale pieczesz juz bez niego

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

30.04.2015 08:58

Najpierw zapiekam chwilę w bardzo wysokiej temperaturze, a potem pozwalam mu wyrastać w niższej.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

30.04.2015 09:00

polecam keksowki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak