Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorota37

Zadanych pytań: 468

09.05.2014 14:52

Mam zamiar zrobić krem budyniowy. W jaki sposób ucieracie utarte masło z budyniem aby otrzymać jednolita masę

Odpowiedzi (27)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

10.05.2014 10:36

robię tak jak większość tutaj - czyli do miękkiego utartego masła dodaję po trochu ostudzony budyń

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.05.2014 15:53

dodaję miękkie masło do ostudzonego budyniu

patryska76

Zadanych pytań: 24

10.05.2014 16:14

Najpierw dokładnie ucieram samo masło w makutrze, a następnie dodaję po łyżce zimnego budyniu cały czas ucierając ;)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

10.05.2014 20:44

robię tak jak Konczi

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

10.05.2014 21:35

ucieram masło na puszysty kem i stopniową dodaje ostudzony budyń

krokus

Zadanych pytań: 145

11.05.2014 09:52

studze budyń , masło musi być miękkie . I zawsze budyń zosatwiam w kuchni na blacie i masło też ( żeby miały taka samą temperaturę )

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

11.05.2014 22:03

ucieram masło do białości i następnie pomału dodaje budyń i ucieram

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak