Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

28.11.2015 14:33

Marchew do ciasta marchewkowego ścieracie na drobnej czy na grubej tarce ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Madzai

Zadanych pytań: 7

28.11.2015 16:53

Zawsze na drobnych oczkach

adelajda

Zadanych pytań: 234

28.11.2015 17:29

Też na małych oczkach :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

28.11.2015 17:35

Ścieram na drobnej tarce, żeby nie było widać w gotowym cieście kawałków marchewki.

Odpowiedzi (63)

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.11.2015 14:39

Ścieram na drobnej tarce.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.11.2015 15:04

na drobnych oczkach

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

28.11.2015 15:11

na drobnych oczkach tarki

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

28.11.2015 15:12

do ciasta marchew zawsze trę na drobnych oczkach tarki

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.11.2015 15:27

rozdrabniam dokładnie w pojemniku rozdrabniacza z nożem

Lis

Zadanych pytań: 56

28.11.2015 16:05

szczerze to dodaję tę marchew która zostaje mi z sokowirówki...

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

28.11.2015 16:18

Marchew trę na drobnych oczkach.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.11.2015 16:19

Do ciasta ścieram na drobnej tarce;))

Renataj

Zadanych pytań: 1275

28.11.2015 16:29

Ścieram na tarce o drobnych oczkach

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

28.11.2015 16:41

Na tarce na drobnych oczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak