Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

28.11.2015 14:33

Marchew do ciasta marchewkowego ścieracie na drobnej czy na grubej tarce ?

Odpowiedzi (63)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.11.2015 14:04

na drobnej

Benita

Zadanych pytań: 1

29.11.2015 14:08

zawsze na drobnej

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.11.2015 14:34

na drobnej tarce ścieram

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.11.2015 18:07

ścieram na drobnej :)

Malinka

Zadanych pytań: 302

29.11.2015 18:14

Na małych oczkach :)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

29.11.2015 18:14

Ja ścieram na jarzynówce. Lubię gdy w cieście można zauważyć marchewkę

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.11.2015 19:24

zależy jaki efekt chcę uzyskać - czasem na grube wióry, ale najczęściej na drobno

Marta1986

Zadanych pytań: 859

29.11.2015 20:52

na grubych oczkach

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.11.2015 00:26

Ścieram marchew do ciasta na tarce o drobnych oczkach.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

30.11.2015 00:43

na drobnych oczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak