Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

28.11.2015 14:33

Marchew do ciasta marchewkowego ścieracie na drobnej czy na grubej tarce ?

Odpowiedzi (63)

magda1976

Zadanych pytań: 1

30.11.2015 11:12

Ścieram na drobnej tarce, chociaż i tak po upieczeniu marchewka mięknie i jej nie widać

Ela15

Zadanych pytań: 1414

30.11.2015 13:59

ja też na drobnych oczkach

wyattearp

Zadanych pytań: 102

30.11.2015 14:31

na drobnych oczkach

Damiano

Zadanych pytań: 0

30.11.2015 19:41

ścieram tylko na drobnych oczkach

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

30.11.2015 21:23

Na drobnych oczkach.

agataw1990

Zadanych pytań: 62

30.11.2015 23:46

Zawsze na drobnych oczkach, trochę więcej pracy ale tak mi bardziej pasuje do ciasta:)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.12.2015 16:08

marchew ścieram na drobnych oczkach

justys759

Zadanych pytań: 94

02.12.2015 13:48

zawsze na drobnych oczkach

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

02.12.2015 18:42

Na drobnych oczkach.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

03.12.2015 08:36

na drobnej tarce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak