Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

26.10.2013 18:58

MOJA RADA:Aby skorupka jajek nie pękała podczas gotowania , dodajmy do wody w której się gotują kilka kropel soku z cytryny .Jaja będą nienaruszone.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.10.2013 19:30

Ja zawsze dodawałam sól ale chętnie wypróbuję Twoją radę

Ola1young

Zadanych pytań: 7

26.10.2013 19:03

warto wypróbować ,my dodajemy sól

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.10.2013 21:06

nigdy nie słyszałam dziękuję za radę

Odpowiedzi (27)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

26.10.2013 19:02

ja dodaję odrobinę soli , żeby się dobrze obierały , ale chętnie wypróbuję tą podpowiedź

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.10.2013 19:10

dobra rada przy świeżych jajkach, obrać je jest ciężko

Michał2

Zadanych pytań: 32

26.10.2013 19:22

fajnie wiedzieć

Monia

Zadanych pytań: 7

26.10.2013 19:24

W życiu bym nie pomyślała! Muszę wypróbować :D

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

26.10.2013 19:33

dobrze wiedzieć

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.10.2013 19:34

Będę musiała wypróbować

irenka

Zadanych pytań: 888

26.10.2013 19:34

ja dodaję sól,wypróbuję Twoją radę

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.10.2013 19:52

dzięki za radę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.10.2013 19:55

ja dodaję sól

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

26.10.2013 20:01

ja zawsze dodaję tylko sól, ale muszę spróbować z tą cytryną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak