Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

26.10.2013 18:58

MOJA RADA:Aby skorupka jajek nie pękała podczas gotowania , dodajmy do wody w której się gotują kilka kropel soku z cytryny .Jaja będą nienaruszone.

Odpowiedzi (27)

Seba

Zadanych pytań: 1313

27.10.2013 08:58

dobrze wiedzieć

elaa

Zadanych pytań: 0

27.10.2013 09:42

ja przebijam skorupkę z grubszego końca szpilką, powietrze z tego pęcherzyka ucieka i jajko nie pęka

pajbek

Zadanych pytań: 257

27.10.2013 09:49

Bardzo przydatna rada :-)

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

27.10.2013 11:42

dobrze wiedzieć bo często pękają

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.10.2013 15:31

Cenna rada, dzięki.

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

27.10.2013 16:11

fajna rada warta spróbowania

mimi

Zadanych pytań: 31

27.10.2013 17:28

dziękuję za radę,na pewno przyda się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak