Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

21.07.2016 09:35

Moja rada: jeżeli robię ciasto czekoladowe, to oprócz kakao daję jeszcze mleczną czekoladę startą na tarce o małych oczkach, wtedy ciasto ma dużo lepszy smak.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

30.07.2016 08:52

Z pewnością takie ciasto będzie pyszne

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

30.07.2016 09:17

Na pewno skorzystam z tej rady :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.07.2016 21:47

fajny pomysł, dziękuję

Odpowiedzi (47)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

21.07.2016 09:43

wykorzystam chętnie, pozdrawiam...

Wacław

Zadanych pytań: 1269

21.07.2016 09:48

dobra rada,warta stosowania

Renata9

Zadanych pytań: 329

21.07.2016 10:25

Fajna rada, dziękuję bardzo :-)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.07.2016 10:29

dzięki bardzo, warto zastosować

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

21.07.2016 10:30

fajny pomysł muszę wypróbować

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.07.2016 10:30

Dobra rada :) uwielbiam ciasta czekoladowe :)

Janina

Zadanych pytań: 159

21.07.2016 10:49

Ciekawa podpowiedź, dzięki;))

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.07.2016 10:51

ojj tak - na pewno będzie lepszy smak :)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.07.2016 10:51

ojj tak - na pewno będzie lepszy smak :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.07.2016 11:29

dobra rada ....ja wykorzystuję do takiego ciasta gorzką czekoladę ....:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak