Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

21.07.2016 09:35

Moja rada: jeżeli robię ciasto czekoladowe, to oprócz kakao daję jeszcze mleczną czekoladę startą na tarce o małych oczkach, wtedy ciasto ma dużo lepszy smak.

Odpowiedzi (47)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.07.2016 11:37

fajny pomysł :) dodałabym deserowej żeby ciasto nie było zbyt słodkie :)

pestka

Zadanych pytań: 424

21.07.2016 11:41

Dzięki - skorzystam z dobrej rady

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.07.2016 11:44

dzięki, przy najbliższej okazji wypróbuję

ilka01

Zadanych pytań: 6

21.07.2016 11:50

super pomysł :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

21.07.2016 12:07

dobry pomysł

Futka

Zadanych pytań: 2

21.07.2016 12:13

Serdecznie dziękuję za radę. Wykorzystam ją już w tym tygodniu :)

kd045

Zadanych pytań: 7

21.07.2016 13:26

super pomysł !

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.07.2016 14:22

No widzisz.....ja nie wpadłabym na taki pomysł, a warto go przetestować:)

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

21.07.2016 15:09

też tak często robię

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.07.2016 17:14

O tak, najlepsze ciasta czekoladowe to te, z dodatkiem czekolady...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak