Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

21.07.2016 09:35

Moja rada: jeżeli robię ciasto czekoladowe, to oprócz kakao daję jeszcze mleczną czekoladę startą na tarce o małych oczkach, wtedy ciasto ma dużo lepszy smak.

Odpowiedzi (47)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

22.07.2016 01:09

Cenna rada :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.07.2016 09:29

dobra rada, dziękuję

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

22.07.2016 09:36

zgadzam się ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.07.2016 10:16

też tak robię ale dodaję deserową czekoladę bo ma mniej cukru:-) a ciasto masz rację jest lepsze :-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.07.2016 10:30

super rada ciasto na pewno jest dużo lepsze ;)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

22.07.2016 10:42

Ja również tak robię :) Jest jeszcze pyszniejsze :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

22.07.2016 11:14

dobra rada

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

22.07.2016 11:16

Na pewno warto wypróbować tę podpowiedź :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.07.2016 11:18

dzięki muszę wypróbować :)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

22.07.2016 14:28

Ja tak robię czasami, ale z gorzką czekoladą :) Potwierdzam, ciasto wychodzi o wiele smaczniejsze i bardziej wilgotne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak